Zbytočné dávky zlých CUKROV a TUKOV. Túto časť jedál na tanieri VYNECHAJTE

Foto: unsplash.com
Reklama

Pikantné a sójové omáčky

Kupované čili alebo sójové omáčky a zmesi, ktoré si milovníci ohnivých chutí zvyknú pridávať do cestovín, strukovín, nátierok, zeleninovo-mäsových zmesí aj polievok nezvyknú mať až taký vysoký obsah tukov ani cukrov (pozor, ako ktoré).

Trpia však na „presolenosť“.

Foto: freepik.com
  • TIP: Domácu verziu pikantného sósu si zhotovíte z nastrúhaných čili papričiek a olivového či sezamového oleja. Pridať môžete nasekaný cesnak, sušené paradajky, papriku a koriander.
1 2 3 4 5 6
Reklama
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda

Zobraziť viac

Zo zahraničia

Zobraziť viac

Z domova

Zobraziť viac

Kultúra a showbiznis

Zobraziť viac

Ekonomika a biznis

Zobraziť viac

Šport

Zobraziť viac

TV Spark (VIDEO)

Zobraziť viac
Najčítanejšie v kategórii Zaujímavosti