Zbytočné dávky zlých CUKROV a TUKOV. Túto časť jedál na tanieri VYNECHAJTE

Foto: unsplash.com
Reklama

Sladkokyslé a grilovacie omáčky

Sladkasté omáčky na americký barbecue či ázijský štýl sú veľmi obľúbené ku grilovanému mäsu, nakoľko prelínajú viaceré zložky a prinášajú kontrastnú chuť.

Bohužiaľ sú aj kalorickými bombami, ktoré ukrývajú doslova dekagramy cukru. Mnohé značky tiež používajú na svoj karamelový odtieň farbivá, ktoré môžu byť karcinogénne.

Foto: freepik.com
  • TIP: Domácu sladkú omáčku ku kurčaťu, stejku či kačke si môžete pripraviť aj vymiešaním marhuľového pretlaku, octu, korenín, zázvoru a trochy domáceho medu.

(Ďalšia strana)

1 2 3 4 5 6
Reklama
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda

Zobraziť viac

Zo zahraničia

Zobraziť viac

Z domova

Zobraziť viac

Kultúra a showbiznis

Zobraziť viac

Ekonomika a biznis

Zobraziť viac

Šport

Zobraziť viac

TV Spark (VIDEO)

Zobraziť viac
Najčítanejšie v kategórii Zaujímavosti