Varenie musí byť kreatívne | Martin Novák, šéfkuchár (Len peniaze nestačia)

Reklama

Známy slovenský šéfkuchár Martin Novák má v kuchyni prísne zásady. Cíti sa ako veľký patriot a varí výlučne z lokálnych surovín.

Keď mu niečo chýba, zapojí kreativitu a zákazníka vždy príjemne prekvapí. Medzi zákazníkmi nerobí rozdiel – rovnako varí pre kráľovnú, celebrity aj lesných robotníkov. Vždy sa drží zásady, že každý musí za svoje peniaze dostať top kvalitu. Aká je  úroveň slovenského gastro biznisu? Prečo sme ochotní uspokojiť sa s nízkou kvalitou jedál a služieb? Je náročné otvoriť si vlastnú reštauráciu? Prečo je kreativita v kuchyni dôležitá? O pozadí slovenského gastro biznisu sme sa s M. Novákom rozprávali v relácii Len peniaze nestačia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie