V ponuke sú rôzne príchute, medzi nimi lekvárové, tvarohové, makové, orechové, jablkové, čučoriedkové či nugátové. Cena za jednu buchtu je 1,80 €. Kúpiť si ich môžete v predajni Muránskych buchiet v obci Muráň od pondelka do piatka v čase od 7:00 do 15:00 hod. a v sobotu od 8:00 do 15:00 hod.
Hrušovský lepník
Je to okrúhly alebo napoly preložený koláč z kysnutého chlebového zemiakového cesta s náplňou vo vnútri alebo na povrchu. Lepník sa pečie výhradne v kamennej peci. Ide o naozaj starú pochúťku, vek tohto receptu sa totiž odhaduje až na 300 rokov.
Hrušovský lepník sa pripravuje v sladkej i v slanej verzii. Sladký sa väčšinou plní slivkovým alebo čerešňovým lekvárom a je potretý maslom. Ďalšie dobroty sú s tvarohovo-zemiakovou náplňou posypané škoricou a cukrom, alebo môžu byť plnené kapustou a potreté maslom a taktiež naplnené cesnakom. Je len na vás, ktorú verziu si zvolíte.
Skalický trdelník
Tento dezert pochádza z mesta Skalica a jeho vznik je datovaný od 18. storočia. Trdelník sa pôvodne piekol vo veľkých rodinných peciach na drevených valcoch nazývaných „trdlo“. Jemné kysnuté cesto sa potrie rozšľahanými bielkami a posype sekanými vlašskými orechmi, mandľami alebo posekanými jadrami marhúľ. Následne sa upečie dozlatista a po upečení sa posype mletým cukrom zmiešaným s vanilkovým cukrom.
Skalický trdelník je zvonku krehký a zvnútra mäkký, čo vytvára skvelý kontrast. Na to, aby sa predávali len tradičné výrobky, dohliada občianske Združenie SKALICKÝ TRDELNÍK, ktoré má v súčasnosti 5 registrovaných výrobcov: SPRÁVA MESTSKÉHO MAJETKU, s.r.o., Senické a skalické pekárne, a.s., LARK, s.r.o., Peter Purgát, ERI BAKERY, a.s.
Na Slovensku máme niekoľko unikátnych produktov, ktoré sa pýšia chráneným označením pôvodu. To znamená, že sa vyrábajú len na konkrétnom mieste a ich charakteristická chuť je daná ich zemepisným prostredím. Sú to: Bardejovský Med, Liptovské droby, Hrušovský lepník, Skalický rubín, Stupavské zelé, Levický slad, Klenovecký syrec, Zázrivské vojky, Žitavská paprika, Karpatská perla, Slovenské víno, Oravský korbáčik, Tekovský salámový syr, Zázrivský korbáčik, Slovenský oštiepok, Slovenská bryndza, Slovenská parenica, Skalický trdelník, Stredoslovenské víno, Vinohradnícka oblasť Tokaj, Nitrianske víno, Malokarpatské víno, Južnoslovenské víno, Východoslovenské víno, Spišská borovička.