ROZHOVOR: Keď sa telo pokazí, nedá sa vymeniť ako auto. Strava je naše palivo, treba do nej investovať, odporúča odborníčka na zdravú stravu

Za protizápalovým jedálničkom nehľadaj žiadne komplikácie, je pestrý a jednoduchý. Zdroj: Archív VM
Reklama
V článku na istream.sk sa dočítate:
  • Ako vyzerá protizápalové jedlo?
  • Čo si dokážeme dopestovať aj na kuchynskej linke?
  • Ktorá tepelná úprava jedla je najzdravšia?
  • Po ktorých potravinách nám rýchlo vytrávi?
  • Prečo sú ultraspracované potraviny postrachom čriev?

Grilovaný baklažán s opečeným cícerom a fermentovanou omáčkou yumchi

Ingrediencie:

  • rastlinný olej,
  • obľúbená koreniaca zmes,
  • baklažány podľa počtu stravníkov,
  • varený cícer,
  • obľúbená čerstvá zelenina (šalát, rukola, uhorka, reďkovka),
  • citrónová šťava na dochutenie,
  • omáčka yumchi od Beavia,
  • príloha semienkové pečivo.

Postup:

Baklažán nakrájame pozdĺžne na šestiny. Potrieme ich olejom a bez ochucovania opečieme na grilovacej panvici. Varený cícer spolu s trochou oleja a koreniacou zmesou opečieme na panvici. Servírujeme s čerstvým šalátom, zeleninou, ochutíme šťavou z citróna a podávame s pikantnou fermentovanou omáčkou yumchi a pečivom.

Grilovaný baklažán s opečeným cícerom a fermentovanou omáčkou yumchi. Zdroj: Archív VM
1 2 3 4 5
Reklama
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda

Zobraziť viac

Zo zahraničia

Zobraziť viac

Z domova

Zobraziť viac

Kultúra a showbiznis

Zobraziť viac

Ekonomika a biznis

Zobraziť viac

Šport

Zobraziť viac

TV Spark (VIDEO)

Zobraziť viac