Intoleranciu premenila na biznis. Petra otvorila v Žiline úspešnú cukráreň, pečie bez laktózy aj lepku (rozhovor)

Reklama
FOTO Instagram/petra.illeova

Mali ste už nezvyčajné požiadavky od zákazníkov?

Chute sú skôr tradičné, najmä pri rodinných oslavách. Pokiaľ však majú snúbenci objednanú trojposchodovú tortu, tak im vždy odporučím, nech si prvé poschodie navrhnú tak, aby ich vystihovalo. Mladé páry radi experimentujú aj v chutiach, aby hosťom ponúkli niečo netradičné. 

Robila som už kopec v Himalájach, na 10. narodeniny syna mojej známej. Raz som piekla tortu v tvare výťahu, najnovšie som piekla aj tortu v tvare kabelky. V rámci svadobných tort netradičné požiadavky nemám. Tiež som tvorila rôzne detské postavičky, ale aj tortu v tvare kimona na súťaž v karate. 

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Petra Illeová (@petra.illeova)

Riadia sa novomanželia pri výbere torty trendmi?

Veľmi to závisí od snúbencov, vo väčšine prípadov od nevesty. Čo majú radi, v akom štýle budú mať svadbu a či pôjde o tradičnú alebo modernejšiu svadbu.

V apríli sme robili sladký koláčový bar aj svadobnú tortu, pričom sme všetko farebne ladili do kráľovskej modrej a bordovej. Torta bola modrá so zlatým stredom. Momentálne zákazníci nechcú cukrovú hmotu ani fondán. Skôr sa vraciame k potieraniu toriet smotanovým krémom či mascarpone. 

1 2 3
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie