A čo veľké mená za slovenskými hranicami?
Obdivujem umenie cukrárov z celého sveta a napríklad aj zo susedných Čiech ako Iveta Fabešová alebo Helena Fléglová. O niečo ďalej od Slovenska sú to mená ako Amaury Guichon, Cedric Grolet, Antonio Bachour, Dominique Ansel, Bernadette Gee a mnohí ďalší. Sú to všetko ľudia, ktorí robia to, čo milujú. Dennodenne ma inšpirujú v tom, ako vizionársky pracujú s cukrárskym umením. Snažím sa rozmýšľať a fungovať ako oni, a to v pečení a aj v podnikaní.
Aj keď experimentovanie je súčasťou vašej práce, existuje niečo, do čoho by ste sa nikdy nepustili?
Existujú rôzne chvíľkové trendy, ktoré rada oželiem, práve preto, že nemajú dlhé trvanie. Také pálenie wafľovej oblátky na vrchu torty, keď sa vám pod ňou zjaví nápis na kréme, či vyťahovanie zrolovaného balíčka peňazí z torty. To nie je nič, čo by zapadalo do môjho štýlu. Naozaj nemusím skúsiť všetko.