fbpx

VIDEO: Putinov stav sa prudko zhoršil. Pri rokovaní sa olizoval a cukalo mu oko

Putinovi sa podľa odborníkov zhoršuje zdravotný stav. Zdroj: reprofoto X/@Albin293129165

Zábery z rokovaní ruskej bezpečnostnej rady rozvírili debaty o zdravotnom stave tamojšieho prezidenta Vladimira Putina. Zarážajúca je najmä Putinova neustála potreba olizovania pier, ovisnutý kútik aj cukajúce oko. Odborníci tvrdia, že Putin trpí hneď niekoľkými chorobami a nie je ani zďaleka taký zdravý, ako tvrdí Moskva.

Zdravotný stav ruského prezidenta Vladimira Putina je už roky predmetom špekulácií a najnovšie zábery z rokovania ruskej bezpečnostnej rady ich znovu rozvírili. Kremeľ síce akékoľvek tvrdenia o tom, že Putin trpí vážnymi zdravotnými problémami, dlhodobo odmieta, odborníci ale tvrdia niečo iné.

„S Vladimirom Putinom je niečo z lekárskeho hľadiska zásadne v neporiadku,“ hodnotí bývalý šéf britskej MI6 Sira Richard Dearlove pre denník Express. „Pravdepodobne ho ničí Parkinsonova choroba, ktorá má, samozrejme, rôzne prejavy, rôznu závažnosť,“ dodal.

Zo záberov je zrejmé, že značne opuchnutý Putin má neustálu potrebu olizovať si suché pery a nervózne si šúchať prsty. Zarážajúci je aj ovisnutý kútik jeho pier, ktorý značí možné prekonanie mŕtvice. Všimnúť si je možné aj cukajúce oko.

Uznávaný britský onkológ Angus Dalhgleish už dlhší čas vyhlasuje, že Putinovo správanie ukazuje na závažnú chorobu. „Jeho psychika sa zmenila, má kognitívny problém, čo môže znamenať rakovinu mozgu,“ povedal podľa denníka Mirror.

Lekári mu v roku 2022 dokonca dali maximálne tri roky života. „Hovorili nám, že trpí bolesťami hlavy, a keď sa objaví v televízii, potrebuje papier s napísaným textom veľkými písmenami, aby si prečítal, čo bude hovoriť,“ prezradil dôstojník FSB.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie