fbpx

Stavila prvý raz a vyhrala rozprávkovú sumu. Slovenka prezradila, na čo peniaze použije

Ilustračná fotografia. Zdroj: pixabay.com

Lotéria EXTRA VÝPLATA, ktorú TIPOS, národná lotériová spoločnosť, a. s. spustila na jar tohto roka, potešila hlavnou výhrou už desiateho hráča. Výhra 480 000 eur bude šťastlivcovi vyplácaná v pravidelných mesačných platbách po dobu 10 rokov. Informujú tvnoviny.sk.

Šťastie sa najnovšie usmialo na ženu v Žilinskom kraji, ktorá si v pondelok podala osem náhodných tipov v lotérii Tiposu s názvom Extra výplata. Zaplatila 12 eur. Tie jej priniesli výhru vo výške 480-tisíc eur.

Podľa jej slov si v tejto lotérii stavila prvýkrát.

Chce si splniť sen

Úspech priniesol žene tip s číslami 4, 5, 6, 12, 22, 24 a s powerballovým číslom 1.

Práve tieto čísla boli v pondelok 5. augusta 2024 vyžrebované ako výherné pre lotériu EXTRA VÝPLATA a šťastná výherkyňa si bude môcť užívať jednu celú dekádu skvelú výhru v podobe pravidelných mesačných extra výplat vo výške 4 000 eur.

Hráčka mala na svojej šťastnej stávke ešte jeden úspešný tip, ktorý jej priniesol malú výhru v šiestom poradí vo výške 9,90 eura.

Šťastná výherkyňa prezradila, na čo výhru požije. Chce si v prvom rade splatiť úver, kúpi si nejakú nehnuteľnosť a auto a splní si niektorý zo svojich snov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie