fbpx

VIDEO: Na štvorročné dievča spadol z terasy domu pes a zabil ju, zachytila ​​to kamera

Na štvorročné dievča v Indii spadol z terasy domu pes a zabil ju, zachytila ​​to kamera. Zdroj: X/LatestLY

Šokujúci incident s tragickým koncom sa odohral 6. augusta v meste Mumbra na západe Indie. Na 4-ročné dievča idúce po chodníku so svojou matkou spadol z terasy domu pes. Žena dcéru, ktorá omdlela, vzala do náručia a niesla ju do nemocnice. Dievčatko ale zraneniam podľahlo, informuje India TV News. Prečo zviera spadlo, zatiaľ nie je jasné, ale na záberoch je vidieť, že pes sa po chvíľke postavil na nohy.

Trojročné dievča zomrelo po tom, čo na ňu v utorok pes spadol z budovy, keď prechádzala okresom s matkou v Mumbre v Thane v štáte Mahárástra, uviedla polícia.

Dievčatko kráčalo po ulici so svojou matkou, keď na ňu náhle spadol pes z 5. poschodia budovy po vyšmyknutí sa z ruky jeho majiteľa menom Sayyed.

Ten stál na balkóne na 5. poschodí budovy, keď sa mu pes vyšmykol z ruky a spadol na dievčatko kráčajúce s matkou po ceste pod ním. Dievčatko omdlelo.

Miestna policajná stanica v Mumbre podala správu o náhodnom úmrtí.

Celý incident bol zachytený na záberoch CCTV, na ktorých je vidieť, ako padal na dievča obrovskú silou, čo spôsobilo, že stratilo vedomie.

Miestni obyvatelia pribehli na pomoc matke a previezli dievča do nemocnice Chhatrapati Shivaji v Kalwa.

Neskôr bola prevezená do nemocnice Kalsekar na CT vyšetrenie, ale bola vyhlásená za mŕtvu.

Psa, tiež ťažko zraneného, ​​previezli do nemocnice.

Prebiehalo vyšetrovanie incidentu. Dievča bolo pre svojich rodičov jediné dieťa a vymodlené. Podľa polície sa narodila 10 rokov po svadbe. Polícia uviedla, že pozostalá rodina zatiaľ na majiteľa psa nepodala žiadnu sťažnosť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie