fbpx

Šokujúce ZMIZNUTIE na Liptovskej Mare: Potápači stále hľadajú NEZVESTNÉHO muža

Ilustračné foto. Zdroj: TASR/DPA, Veronika Mihaliková

V Liptovskej Mare prebieha rozsiahla pátracia akcia po mužovi, ktorý v utorok popoludní skočil z vodného bicykla a odvtedy sa nevynoril. V utorok 6. augusta o 16:25 bolo tiesňovým linkám nahlásené, že sa topí človek. Hasiči z Liptovského Mikuláša a záchranná brigáda zo Žiliny okamžite vyrazili do Liptovského Trnovca s piatimi kusmi techniky. Informuje o tom zilinak.sk. 

Prieskumom na mieste bolo zistené, že muž skočil z vodného bicykla, na ktorom boli ďalšie 4 osoby, a už sa nevynoril. V čase príchodu jednotky bola na mieste prítomná vodná záchranná služba z autokempu,“ uviedla hovorkyňa hasičov Mária Pohanková.

Hasičský a záchranný zbor spustil na vodu čln a preplavil sa na miesto, kde muž skočil, približne 150 metrov od brehu. Následne začali prehľadávať oblasť a požiadali o použitie sonaru a dronu.

Potápačská skupina vykonala ponor a označila miesto bójkou. Z dôvodu zlých podmienok pod vodou, hĺbkou vody viac ako 13 metrov a klesajúcu viditeľnosť bol zásah prerušený. Muž nebol nájdený,“ popísala Pohanková neúspešnú akciu.

Potápači sa na miesto vrátili aj dnes. Momentálne tam zasahujú hasiči zo Žiliny a Trenčína.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie