fbpx

Škandál na olympiáde: Plavec obviňuje catering z červov v jedle, ten obvinenia vyvracia

Ilustračné foto. Zdroj: Unsplash/Nathan Cima, Saile Ilyas

Firma zodpovedná za stravovanie tisícov športovcov v olympijskej dedine v Paríži sa rozhodla vyvrátiť tvrdenia o červoch v jedle, čím odmietla všetky obvinenia o nízkej kvalite poskytovaných služieb. Píše o tom dailymail.co.uk. 

Na začiatku augusta britský plavec Adam Peaty kritizoval výber a kvalitu jedla od francúzskej spoločnosti ‚Sodexo Live!‘, pričom tvrdil, že viacerí športovci našli v rybách červy.

Peaty však neposkytol žiadne fotografické dôkazy na podporu svojho tvrdenia.

Výbor zastupujúci ‚Sodexo Live!‘ teraz vyvrátil všetky obvinenia týkajúce sa jedla v olympijskej dedine a jeho potenciálneho ohrozenia zdravia športovcov.

Neexistujú žiadne dôkazy, ktoré by potvrdili pravdivosť tohto tvrdenia, čo je dosť vážne obvinenie,“ uviedol výbor pre TMZ Sports.

550 jedál v jedálni bolo plánovaných v spolupráci s národnými olympijskými výbormi (NOC) a MOV viac ako rok,“ uviedol tiež olympijský výbor. „Vždy počúvame športovcov a berieme ich spätnú väzbu veľmi vážne. Paríž 2024 naďalej úzko spolupracuje s výživovými odborníkmi národných olympijských výborov a je pripravený urobiť akékoľvek ďalšie úpravy potrebné pre stravovacie služby.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie