fbpx

Vo Viedni našli ďalšieho mŕtveho Slováka. Jeho telo našli pred rovnakým hotelom

Policajt pred hotelom vo Viedni. Zdroj: X/Kronen Zeitung/Bild/Krone KREATIV

Na konci júla prišla správa o smrti Slováka Pavla, ktorého mal v hotelovej izbe vo Viedni zavraždiť jeho kolega z Českej republiky. Ako vyplávalo na povrch, iba týždeň pred brutálnou vraždou v tom istom hoteli došlo k ďalšej tragédii, pri ktorej prišiel o život ďalší Slovák.

16. júla mal v tom istom hoteli, kde o týždeň neskôr našli Pavla, zomrieť 44-ročný Peter. Jeho telo našli na zemi pred hotelom. Informuje o tom portál noviny.sk.

V deň vraždy Pavla, rakúske média informovali bez akýchkoľvek podrobnejších informácii o ďalšej osobe, ktorá sa našla bez známok života približne týždeň pred brutálnou tragédiou. „Otrasení budú zrejme aj zamestnanci hotela. Asi pred týždňom našli na chodníku v zadnej časti budovy mŕtvu osobu,“ informoval rakúsky portál krone.at.

Záhadná príčina smrti

Príčina smrti Petra zatiaľ nie je známa. Údajne mal vyskočiť z okna. Policajti v dome smútku zaistili stopy a telo poslali na súdnu pitvu.

Podľa informácií portálu noviny.sk mala polícia pracovať aj s verziou, že zomrel násilnou smrťou. „Vzhľadom k tomu, že by mohlo dôjsť k zmareniu alebo sťaženiu vyšetrovania, nebudeme k tomuto vyšetrovaniu poskytovať bližšie informácie,“ povedala Katarína Kuzmová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Polícia zároveň odmietla prezradiť, či bolo pitvou vylúčené cudzie zavinenie alebo nie. 44-ročný Slovák mal mať však na hlave viacero rán. Nateraz nie je jasné, či úmrtia oboch Slovákov mohli spolu súvisieť.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie