fbpx

Šokujúce odhalenie: Prečo bola mladá olympijská plavkyňa vykázaná z dediny športovcov?

Zdroj: Reprofoto Instagram/@luanalonsom

Dvadsťročná plavkyňa Luana Alonso z Paraguaja bola vylúčená z olympijskej dediny po tom, čo bola obvinená z vytvárania nevhodnej atmosféry. Píše o tom dailymail.co.uk.

Očarujúca blondínka, ktorá v prvý deň súťaží neuspela v disciplíne motýlik, bola videná v oblečení podľa vlastného výberu namiesto oficiálnej výstroje paraguajského tímu. Tiež bola často spozorovaná pri socializácii s ostatnými športovcami, čo údajne odvádzalo pozornosť jej kolegov, ktorí stále súťažili.

Po vylúčení sa Alonso ubytovala v hoteli v Paríži a navštívila luxusné butiky a reštaurácie. Svojim 500 000 sledujúcim na sociálnych sieťach zdieľala fotky z týchto výletov. Počas svojho pobytu v Paríži stihla aj návštevu Euro Disneylandu, kde sa odfotila s Mickey Mouse ušami pred zámkom Magic Kingdom.

Paraguajský olympijský výbor rozhodol o jej vylúčení po tom, čo sa dozvedel o jej správaní, ktoré údajne rozptyľovalo ostatných športovcov. Bežne všetci športovci zostávajú v dedine až do konca hier, aby sa zúčastnili záverečnej ceremónie a následných osláv. Vylúčenie Alonso tak skôr ukazuje na nespokojnosť výboru s jej správaním.

V oficiálnom vyhlásení prezidentka Paraguajského olympijského výboru, Larissa Schaerer, uviedla: „Jej prítomnosť vytvárala nevhodnú atmosféru v rámci tímu Paraguaja. Ďakujeme jej, že postupovala podľa inštrukcií a dobrovoľne sa rozhodla nezdržať sa v olympijskej dedine.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie