fbpx

Američanka prežila 40 dní v indickej džungli pripútaná reťazou k stromu. Zavliekol ju tam bývalý manžel

Šokujúci prípad vybavovania účtov medzi bývalými manželmi sa odohral v Indii. Muž v tamojšej džungli priviazal americkú exmanželku reťazou k stromu a odsúdil ju tak na pomalú smrť. Zdroj: X/NDTV News feed, IndiaToday

Šokujúci prípad vybavovania účtov medzi bývalými manželmi sa odohral v Indii. Muž v tamojšej džungli priviazal americkú exmanželku reťazou k stromu a odsúdil ju tak na pomalú smrť. Po 40 dňoch našťastie začul jej volanie pastier, ktorý privolal záchranu. Informujú novinky.cz.

Lekári a policajti našli 50-ročnú ženu úplne vyčerpanú a dehydrovanú blízko dediny Sonurli v centrálnej časti krajiny. Celú dobu zajatia musela vydržať bez jedla a príjem vody si zaistila len vďaka dažďom.

Podľa denníka Lokmat Times takmer nebola schopná hovoriť.

Lekárom neskôr dokázala povedať, že ju na miesto zavliekol po hádke bývalý manžel, keď jej vpichol injekciu a reťazou ju pripútal za nohu k stromu.

Reťaz záchranári prerezali brúskou. Pravú nohu, za ktorou bola uchytená, mala žena ťažko opuchnutú.

Vo veľmi zúboženom stave skončila v nemocnici, kde jej lekári poskytli všetku potrebnú starostlivosť. Podľa posledných informácií už nie je život pacientky v ohrození a darí sa jej lepšie. Trpia ale psychickými problémami.

Žena sa narodila v USA a mala americké občianstvo. V posledných desiatich rokoch ale žila v Indii a bola vydatá za muža z juhoindického štátu Tamilnádu. Polícia medzitým začala jeho trestné stíhanie za pokus o vraždu a obmedzovanie osobnej slobody.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie