fbpx

VIDEO: Naráža ti vrchnák z fľaše pri pití do nosa? Vyskúšaj tento geniálny TRIK a napi sa bez toho, aby prekážal

Mnoho ľudí zostalo frustrovaných z nových uzáverov plastových fliaš, ale ukázalo sa, že existuje jednoduchý spôsob, ako sa z nich napiť bez toho, aby viečka prekážali. Zdroj: X/r/mildlyinfuriating

Mnoho ľudí zostalo frustrovaných z nových uzáverov plastových fliaš, ale ukázalo sa, že existuje jednoduchý spôsob, ako sa z nich napiť bez toho, aby viečka prekážali. Informuje portál express.co.uk.

Pravidelní spotrebitelia fľaškových nápojov budú vedieť všetko o nedávnom vylepšení, vďaka ktorému je vychutnávanie si nápoja o niečo ťažkopádnejšie.

V snahe znížiť plastový odpad výrobcovia upravili dizajn tak, aby uzávery fliaš zostali pripevnené k fľaši malými pásikmi plastu. Tento ekologický krok prvýkrát navrhla EÚ v roku 2018 s cieľom vyriešiť rozšírený problém odhadzovania uzáverov fliaš na plážach.

Zmena sa postupne implementovala v celej Európe vrátane Spojeného kráľovstva.

Hoci zámer za tým je nepochybne ušľachtilý, nemožno si nevšimnúť, že pri pití z plastových fliaš to spôsobuje menšie nepríjemnosti, pretože uzáver má tendenciu narážať do nosa alebo komplikuje popíjanie.

Zdá sa však, že existuje šikovná technika na manipuláciu s uzáverom bez jeho úplného odpojenia, čo zjednodušuje proces pitia.

Na stránke TikTok sa tvorkyňa obsahu Joanna podelila o „špeciálny trik s novými vrchnákmi“, pričom odhalila, že ho sama objavila len nedávno a bola „úprimne nadšená“.

@sassy.makeup1 How to drink a bottle of Coca Cola – honestly mind blown #fyp #cocacola #cokebottle #bottletop #recycle #bottletrick #cocacolabottle #plastic #plasticbottle #didyouknow #didyouknowthis #contentcreator #microinfluencer ♬ original sound – Joanna│Content Creator

 

Joanna si uvedomuje pozitívny vplyv nového dizajnu na životné prostredie, ktorého cieľom je znížiť množstvo plastového odpadu na našich brehoch, no pripustila, že pitie je „trochu otravné“.

Môže vás to udierať do úst a je to trochu frustrujúce a otravné,“ hovorí matka dvoch detí.

Potom prezradila, že keď si vychutnávala fľašu Coca-Coly, jej kamarátka poukázala na to, že „to robí zle“. Joanna objasnila existenciu „dvojitého krúžku“ na fľaši – čo znamená, že jeden krúžok pripevňuje celý uzáver k fľaši a druhý sa pripája len ku korku.

Rýchlym pohybom znázornila, ako máte pretiahnuť korok cez vrch fľaše tak, aby visel na boku, mimo vašich úst. Pôsobivé je, že krúžok je stále neporušený, čo zaisťuje, že uzáver zostane na fľaši.

Táto technika umožňuje neobmedzené popíjanie bez toho, aby uzáver prekážal, a čo je dôležité, umožňuje recykláciu fľaše a uzáveru spolu.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie