fbpx

Chirurgovia vo Vietname vyoperovali pacientovi z brucha živého úhora. Použil ho ako sexuálnu hračku

Vietnamskí lekári povedali, že muž si vložil úhora do konečníka. Okrem neho v konečníku našli aj niečo iné. Zdroj: Nemocnica Viet Duc

Bizarné sexuálne praktiky takmer stáli život 31-ročného Inda žijúceho vo Vietname. Keď muž prišiel so silnými bolesťami brucha na urgentný príjem do hanojskej nemocnice, lekári s pomocou ultrazvuku a röntgenu zistili, že má v tele cudzie podlhovasté teleso. Informuje portál novinky.cz.

Pri zisťovaní anamnézy pacient podľa serveru VietNamNews priznal, že si vpravil do tela konečníkom živého, asi 65 centimetrov dlhého úhora.

Zaskočení chirurgovia sa najskôr snažili vybrať živočícha z mužovho tela zažívacím traktom.

To sa ale nedarilo, pretože úhor sa v brušnej dutine pacienta už prehrýzol mimo hrubého čreva.

„Úhory dokážu prežívať v anaeróbnom prostredí (prostredie bez prítomnosti vzdušného kyslíka) veľmi dlhú dobu,“ vysvetlil chirurg Le Nhat Huy.

Ešte limetka

Aj vzhľadom na silnejúce bolesti sa lekári nakoniec rozhodli pre urgentnú operáciu, pri ktorej urobili ďalšie šokujúce zistenia. Okrem úhora, ktorého telo meralo po obvode desať centimetrov, sa v tele pacienta nachádzala ešte limetka, ktorá zrejme pochádzala z ďalších sexuálnych hier.

Aj napriek zložitosti a nebezpečnosti zákroku sa chirurgom podarilo mužov zachrániť. Po uistení, že sa v bruchu Inda už nenachádza žiadne ďalšie cudzie teleso, pacienta zošili a vytvorili mu umelý vývod.

Hanojská klinika uviedla, že v minulosti už vykonávala operácie, pri ktorých odstraňovala zo zažívacieho traktu pacientov rôzne predmety. Tentokrát išlo o prvý prípad, keď bol cudzím telesom živý živočích.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie