fbpx

Rytmus šokoval fanúšikov. TAKTO by reagoval, keby sa jeho syn preoperoval na ženu

Kráľ slovenského rapu Patrik Vrbovský alias Rytmus mieri do pražskej O2 arény. Zdroj: FB/Patrik Rytmus Vrbovský

47-ročný Patrik Rytmus Vrbovský je úspešným slovenským raperom, ale v prvom rade je milujúcim otcom syna Sanela a manželom 35-ročnej moderátorky Jasminy Alagič Vrbovskej. Práve v súvislosti so svojou rodinou sa vyjadril ku kontroverznej téme, ktorá aktuálne rozdeľuje spoločnosť. Od fanúšika dostal otázku na to, ako by reagoval, keby sa jeho syn preoperoval na ženu alebo by chcel žiť s chlapcom.

Kráľ slovenského rapu dal na sociálnej sieti Instagram možnosť svojim fanúšikom, pýtať sa ho otázky. A prišla aj téma, ktorá stále veľmi rezonuje spoločnosťou a rozdeľuje ju na dva tábory. Otázka znela, či by Rytmusovi nevadilo, keby sa jeho syn preoperoval na ženu, prípade keby mal partnera. A jeho odpoveď určite mnohých prekvapila.

„Pozri, život prinesie hocičo. Myslím tým ako napríklad hračky prírody. Anomálie, pestrosť pocitov, pestrosť vnímania sveta, pestrosť sexuálnych orientácií. Pestrosť vierovyznania, atď,“ uviedol v úvode svojej odpovede. „V kútiku duše ti možno môže vadiť, aj keby bol tvoj syn čajočka, ale ak by bol môj syn nešťastný za to, že mu nedoprajem žiť život podľa seba, tak je to netolerancia a zadubenosť,“ pokračoval.

„Aby sme sa pochopili raz a navždy. Ja mám rád gayov, trans ľudí. V umeleckomsvete sú jedni z naj,“ priznal Rytmus. No zároveň odhalil, čo mu v tejto súvislosti vadí.

„Mne vadí tá veľmi agresívna politika pretláčania tejto komunity za účelom rozj*bať systém za hranicami nechutnosti, čo spôsobuje úplný mišmaš deťom v hlavách a vlastne človek vyznávajúci tradičné hodnoty sa má cítiť ako menšina, rusofil a netolerantný kok*t,“ dodal.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie