fbpx

Vo veku 40 rokov zomrel známy slovenský kameraman. Bolo mu zle, jeho telo našli v byte

Na snímke slovenský kameraman Ladislav Kováč. Zdroj: INSTAGRAM/ Nela Pocisková

Vo veku 40 rokov náhle zomrel mladý slovenský kameraman, Ladislav Kováč. Jeho nehybné telo našli v byte. Smutná správa zasiahla aj herečku a speváčku Nelu Pociskovú, ktorá o tom informovala na sociálnej sieti.

Smutnú správu zverejnila Nela Pocisková, ktorá momentálne natáča nové videoklipy. ,,Ešte pred pár dňami s nami na pľaci. Ufff. Takí sme krehkí,“ napísala. Ide o slovenského kameramana, ostriča, Laca Kováča, vášnivého športovca, ktorý tento rok oslávil 40. narodeniny. Spolupracoval s mnohými známymi tvárami.

Našli ho vo svojom byte

Čo sa presne stalo, zatiaľ nie je známe. Ako informuje pluska.sk mali ho nájsť v jeho byte. ,,Deň pred tým bol u susedov a ráno volal, že mu je nejako čudne a následne sa už nikomu neozýval, až ho potom našli v byte mŕtveho,“ píše portál.

„Úprimne, naozaj neviem, čo sa stalo, točila som s ním na pľaci pár dní dozadu, žiadne bližšie info nemám, ostala som v šoku a je mi to veľmi ľúto, bol to mladý človek, veľmi milý a vyjadrujem úprimnú sústrasť jeho rodine a najbližším,“ vyjadrila sa Pocisková pre portál.

Jeho náhla smrť totálne odrovnala aj bývalú účastníčku Ruže pre nevestu Bejbu. ,,Zasiahla ma správa, že mi zomrel dobrý známy, zo dňa na deň proste, ešte predvčerom mi písal, že nech užívam dovolenku a dnes tu nie je. Tento život je nevyspytateľný,“napísala užialená Bejba.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie