fbpx

Hudobná scéna smúti. Zomrel autor ZNÁMYCH hitov

Daniel Mikletič. Zdroj: Reprofoto/Reginazapad.rtvs.sk, Pixabay.com

Vo veku 65 rokov zomrel v nedeľu ráno slovenský textár, scenárista a producent Daniel Mikletič. Správu o jeho úmrtí oznámil na sociálnych sieťach textár a básnik Daniel Hevier. Mikletič je autor známych hitov ako Po schodoch a Nechajte si ju.

„Dano odišiel po schodoch do miesta, kde už nebude pociťovať bolesť a trápenie. Odpočívaj v pokoji, priateľu,“ napísal Hevier. Pripomenul, že Mikletič napísal texty aj pre Roba Grigorova, Janu Kirschner, skupinu Polemic a mnohých ďalších.

Daniel Mikletič sa narodil 19. februára 1959 v Bratislave. Vyštudoval žurnalistiku na Filozofickej fakulte Univerzity Komenského v Bratislave, so zameraním na rozhlas a televíziu.

Najprv pracoval v redakciách časopisov Bratislava, Kam v Bratislave a Bratislavská informačná služba. Pôsobil aj ako hudobný producent, režisér a scenárista. Podieľal sa na viacerých televíznych programoch, ako Senzi Senzus, Ranč a Šlágerparáda.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie