fbpx

V Trnave napadla žena lekárku. Kusla ju do ruky, skončila na urgente

Ilustračné foto. Zdroj: FOTO TASR/Lukáš Grinaj

Hrozne nepríjemný zážitok prežila lekárka v trnavskej nemocnici. Mladej mamičke bolo odobraté dieťa súdom, ale rozhodla sa, že si ho zoberie za každú cenu. Preto pri odchode zaútočila na lekárku a spôsobila jej zranenie, tým, že ju pohrýzla do ruky. Odvážnu lekárku museli ošetriť na urgentnom príjme.

Podľa informácií portálu tvnoviny.sk, 27-ročná matka prišla s druhom do nemocnice navštíviť svojho niekoľkomesačného syna, ktorý jej bol odobratý súdom. Lenže nešlo iba o návštevu, dieťa si zobrala a chcela s ním odísť.

Pri úteku pohrýzla lekárku do ruky

Zabrániť jej v tom chcela službukonajúca lekárka – bývalá primárka. Žena jej syna nechcela dať a pohrýzla ju do ruky. Napokon sa jej aj so synom predsa len podarilo odísť. Nemocničný personál ihneď zalarmoval políciu.

Pohotovostná motorizovaná jednotka okrem ženy obmedzila na osobnej slobode aj ďalšie dve osoby, ktoré ju sprevádzali. Momentálne ich vypočúva policajný vyšetrovateľ.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie