fbpx

Známa speváčka odštartovala koncertnú šnúru v Mníchove: Počas koncertu si VYZLIEKLA šaty

Speváčka Adele včera odštartovala šnúru koncertov v Mníchove. Zdroj: thenews.com.pk

Britská speváčka Adele, ktorá je aktuálne na svojom celosvetovom turné po úspešnej rezidencii v Las Vegas, sa počas koncertu musela uchýliť k radikálnemu kroku. V Mníchove, kde kvôli koncertnej šnúre britskej hviezdy dokonca postavili obrovské pódium so 120-metrovou LED obrazovkou, si musela kvôli silnému dažďu vyzliecť premočené šaty, píše portál The News.

Adele bola nútená si vyzliecť si šiat uprostred koncertu v Mníchove po tom, čo prudké lejaky sťažili nosenie premočenej látky. Tridsaťšesťročná spevácka hviezda, ktorá si svoj problém so šatami vyriešila ešte na pódiu, predviedla v piatok 2. augusta ohromujúce vystúpenie. Šou, ktorá mala byť jedným z jej najočakávanejších vystúpení, zasiahlo nepriaznivé počasie po niekoľkých varovaniach meteorológov.

Anglická speváčka a skladateľka, ktorá si nedávno v sobotu 20. júla v Londýne vymenila zásnubný sľub so snúbencom Richom Paulom, si na túto špeciálnu príležitosť obliekla tmavomodrú róbu až po zem. Bola avšak nútená na chvíľu zastaviť koncert a odstrániť koniec šiat, ktorý speváčke sťažoval pohyb po pódiu. Speváčka hitov ako Hello, Someone Like You alebo Rolling In The Deep sa prihovorila davu, keď si nádhernú vlečku zo svojich šiat odstránila.

„Bohužiaľ si musím túto nádhernú vlečku odstrániť, pretože je mokrá a ťažká.“ Následne zavolala na svoje vokalistky a povedala: „Dievčatá, môžete mi pomôcť?“ Zatiaľ čo jej vokalistky pomohli odstrániť spomínanú časť z jej úchvatnej róby, Adele sa postarala o to, aby svoj dav zabavila. Povedala: „Aspoň tu nie sú hromy a blesky. Ježiš! Dostala som aktuálne informácie o počasí a bolo tam napísané, že cez koncert nebude pršať, tak som si pomyslela: Dovoľte mi, aby som si obliekla tieto šaty s touto obrovskou vlečkou.“

Keď jej speváčky odtiahli vlečku z pódia do zákulisia, Adele vykríkla: „Ďakujem dievčatá – pozrite sa, ako z nich kvapká!“ Držiteľka ceny Grammy sa následne obrátila späť k publiku: „Poďme teraz na ďalšiu pieseň.“ Adele už skôr oznámila, že jej exkluzívne letné koncerty v Mníchove sa budú konať počas celého mesiaca, od 2. do 31. augusta 2024.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie