fbpx

Znovu si skočili do vlasov: Romana Tabák má Bittó Cigánikovú opäť v zuboch

Romana Tabák a Jana Bittó Cigániková sa opäť ocitli vo vzájomnom konflikte. Zdroj: Facebook/Janka Bittó Cigániková, Romana Tabak

Skutočnosť, že jedna z nich už nesedí v parlamente, zdá sa, neovplyvnil „vzťah“ týchto dvoch dám. Exposlankyňa Romana Tabák má za sebou ďalšiu výmenu názorov s poslankyňou SaS Janou Bittó Cigánikovou, uvádzajú topky.sk.

Dôvodom sporu sú tentokrát slová bývalej tenistky Romany Tabák. V Diskusnom klube Nového času obvinila saskárku z toho, že pije. Urobila tak v rámci toho, ako sa okrajovo vrátila k ich fyzickej potýčke z minulosti, kedy sa obe ženy pobili v bare. „Ak by ma opäť napadla, tak sa budem brániť. Ona holduje slovenskej hádzanej,“ povedala Tabák. Dokonca tvrdí, že ju pri tom aj videla.

„Vôbec ma nezaujíma, sú to hlúposti. Táto naša jednoduchá Romana mi nestojí za reakciu. Mala by sa radšej starať o svoj život a o svoje dieťa, ako snažiť sa byť znalcom barov a ich návštevníkov, kým sa jej o syna po nociach stará niekto iný,“ reagovala Bittó Cigániková pre Nový Čas s tým, že sa má Tabák pozrieť do zrkadla predtým, ako rieši životy iných. „Je to smutný pohľad na niekoho, kto sa dostal do politiky tak, že o ňu zakopli na nejakých schodoch, potom stihla za dva roky vystriedať tri strany, aby skončila na kandidátke Andreja Danka, poučujúc iných o alkohole. Robí si z nej srandu celý národ, stala sa etalónom tuposti, hanbí sa za ňu vlastná rodina, nechcú ju za riadneho člena už ani len do SNS (!) a všade, kde kandiduje, má mizernú podporu. Jediné, na čo je dobrá, je hádzanie špiny, a tak robí len to. Evidentne nemá ako zaujať. Nešťastný, zbytočný a zatrpknutý človek, ktorý vie len zle robiť. Smutné,“ uviedla poslankyňa za SaS a povedala, že na „chľastačky“ ani nemá čas.

„Mám parlament, popritom robím školu, chodím do nemocnice praxovať a ešte mám firmy a rodinnú domácnosť. Keď vidíte tie moje verejné aktivity, tak teraz si porovnajme, kto má koľko aktivít a kto má čas na hlúposti,“ uzavrela Bittó Cigániková. Priznala však, že občas na párty zájde, v čom však nevidí žiadny problém.

K bitke medzi oboma ženami došlo ešte v septembri 2022, kedy obe prišli s vlastnou verziou príbehu a podali aj trestné oznámenia. Prípad polícia nakoniec vyhodnotila ako priestupok a Tabák dostala pokutu vo výške 30 eur.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie