fbpx

V Hlohovci skončila žena pod kolesami kamiónu. Na mieste zomrela (aktualizované)

Na snímke vľavo je ilustračné foto, na snímke vpravo je kamión z miesta nehody v Hlohovci. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Trnavský kraj

V Hlohovci dnes ráno došlo k tragickej dopravnej nehode, pri ktorej zomrela jedna osoba. Tesne pred železničným priecestím tam mal údajne kamión zraziť ženu. V mieste nehody riadila dopravu polícia, vodiči hlásili niekoľkominútové zdržanie. 

Aktualizácia o 12:25: „Polícia bola dnes ráno privolaná k tragickej dopravnej nehode, ktorá sa stala v križovatke pri železničnom priecestí v meste Hlohovec. Seniorka mala prechádzať cez cestu mimo priechod pre chodcov a následne ju mal zachytiť kamión. Staršia žena žiaľ viacerým zraneniam na mieste podľahla,“ uviedla polícia.

Vodiča podrobili dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Pri nehode sa nikto iný nezranil. „Na miesto bol vyslaný aj náš posttraumatický tím. Presné príčiny a okolnosti nehody ako aj mieru zavinenia polícia naďalej vyšetruje ako prečin usmrtenia,“ dodali.

Pôvodný článok o 09:58: Dnes ráno sa stala tragická nehoda pred železničným priecestím na Hviezdoslavovej ulici v Hlohovci. Podľa svedkov kamión zrazil človeka. Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Trnave portálu regiony.sk nehodu potvrdilo, nateraz bez bližších informácií.

Podľa tvnoviny.sk kamión zrazil chodkyňu. Staršia žena zraneniam žiaľ podľahla.

Aktuálne dopravu na mieste riadi polícia. „Na vozovke je blokovaný jeden jazdný pruh; smerom do centra sa zdržíte 30 minút; premávka vlakov nie je obmedzená,“ informuje Zelená vlna STVR.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie