fbpx

Bruchala o ex-kolegyni Šimkovičovej: „Musela mať kŕče v podbrušku“

Pavel Bruchala venoval exkolegyni Martine Šimkovičovej drsný odkaz. Zdroj: Instagram/Pavel Bruchala; TASR

Už v minulosti si bývalý redaktor TV Markíza Pavel Bruchala neodpustil poznámku na adresu svojej ex-kolegyni Martiny Šimkovičovej, o ktorej tvrdil, že sa ocitli na opačných brehoch rieky. Teraz Bruchala opäť zareagoval na adresu ministerky kultúry, píše čas.sk.

Martinu Šimkovičovú si verejnosť, ešte predtým ako zasadla na ministerskú stoličku, pamätá z televíznych obrazoviek. Zo štúdií Televízie Markíza sa divákom prihovárala už od roku 1998, kedy začínala v tíme Telerána a o osem rokov neskôr sa stala tvárou Televíznych novín.

V roku 2015 však o svoje miesto moderátorky spravodajstva prišla pre jej vystupovanie na sociálnych médiách, s ktorým sa televízia nestotožňovala. Ako si určite viacerí diváci pamätajú, Šimkovičová tvorila v Teleráne moderátorskú dvojicu s Pavlom Bruchalom. Ich cesty sa neskôr rozišli a popritom, ako sa Bruchala začal naplno venovať cestovaniu, sa zo Šimkovičovej stala ministerka kultúry. Hneď po nástupe do funkcie sa však stretla s obrovskou mierou kritiky.

Jej výkon funkcie vyvoláva vo veľkej časti spoločnosti vlnu nevôle. V parlamente by mala opätovne čeliť odvolávaniu, ktoré iniciovala najmä opozícia. Podľa najnovšieho prieskumu agentúry Focus je práve ona jednou z najnedôveryhodnejších členiek vlády a petíciu za jej odvolanie začiatkom roka podpísalo viac ako 190-tisíc ľudí, čo niekoľkonásobne presahuje počet preferenčných hlasov, ktoré získala v parlamentných voľbách 2023.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie