fbpx

VIDEO: Kuriózny prípad z Česka. Opitý cyklista čelne nabúral do policajného auta

Zábery z videozáznamu (Zdroj: reprofoto/Facebook/Události Zlínského kraje/Policie ČR)

Polícia Českej republiky zverejnila na sociálnej sieti videozáznam z policajného auta v Kroměříži, na ktorý sa podarilo zachytiť skutočne kuriózny prípad. Do ich auta čelne narazil cyklista vychádzajúci z bočnej cesty.

Chvíľu to mohlo vyzerať na nepozornosť, no keď sa po náraze začal cyklista tackať a strácať rovnováhu, policajtom bolo všetko jasné. To všetko zachytáva krátke video, ktoré vzniklo pri kontrolnej policajnej obchôdzke mesta zameranej na správnu jazdu cyklistov.

„Keď pomalou rýchlosťou prechádzala ulicou Talichova, tak z bočnej cesty veľkou rýchlosťou vyšiel cyklista. Bez toho, aby sa rozhliadol, že vchádza na hlavnú cestu, priamo narazil do služobného auta,“ popísal riaditeľ mestskej polície Libor Kubiš.


Dychová skúška u cyklistu zistila takmer dve promile alkoholu. Muž spadol na kapotu a hlavou rozbil čelné sklo. Strážnici na miesto privolali štátnu políciu, ktorá dopravnú nehodu ďalej riešila.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie