fbpx

FOTO: Vodička zrazila tri ženy spolu s dieťaťom v kočíku. Všetci skončili so zraneniami v nemocnici

Snímka z miesta nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Banskobystrický kraj

Včera sa odohrala hrozná dopravná nehoda v obci Čamovce (okres Lučenec). Auto na ceste zachytilo tri ženy a jedno malé dieťa. So zraneniami boli všetci prevezení do nemocnice. Informuje o tom polícia na sociálnej sieti.

Dopravná nehoda sa stala v utorok 30. júla večer o 20:25 pri miestnom obecnom úrade. Vozidlo tam zrazilo tri dospelé ženy a jedno malé dieťa.

„Podľa doterajších zistení z miesta nehody sa 56-ročná vodička pravdepodobne plne nevenovala vedeniu vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke, zišla s vozidlom za pravú krajnicu, kde narazila do troch chodcov a cyklistky,“ uviedla banskobystrická krajská polícia na sociálnej sieti.

Išlo o tri ženy a malé dieťaVšetci pochádzajú z Čamoviec. „Pri nehode sa zranili tri ženy vo veku 44, 27 a 25 rokov a 3-ročné dieťa v kočíku. 25-ročná žena na bicykli utrpela ťažké zranenia, ostatné osoby sa zranili ľahko,“ priblížila polícia.

Požitie alkoholu u účastníkov dopravnej nehody zistené nebolo. Polícia v uvedenej veci začala trestné stíhanie za prečin ublíženia na zdraví a vodičke bol na mieste zadržaný vodičský preukaz. Všetky bližšie okolnosti nehody, príčiny jej vzniku ako aj miera zavinenia sú predmetom jej vyšetrovania.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie