fbpx

Žena kvôli klimatizácii v Turecku skončila v nemocnici. To som ešte nezažila, hovorí

Ilustračná fotografia. Zdroj: Freepik

Britka Liana Fosterová si odniesla z dovolenky v Turecku nepríjemný zážitok. Kvôli spánku s klimatizáciou ochorela natoľko, že napokon musela do nemocnice. Teraz varuje ostatných turistov pred podobnými ťažkosťami.

Liana Fosterová si plánovala užiť krásu Turecka v spoločnosti svojej mamičky. Hneď na druhý deň po príchode sa ale prebudila s bolesťou v krku po tom, čo celú noc spala pri zapnutej klimatizácii. „Myslím, že počas spánku dýcham ústami. Klimatizácia bola nastavená na veľmi nízku teplotu. Preto som ochorela,“ citoval Fosterovú denník Mirror.

Fosterová nechcela ísť k hotelovému lekárovi, pretože to pre ňu bolo príliš drahé. Rozhodla sa teda počkať. O deň neskôr sa ale situácia ešte zhoršila. „Bola som naozaj unavená, nemohla som jesť ani piť. Myslela som si, že mám zase covid,“ doplnila žena.

Mamička našla Fosterovej na mandliach biele škvrny. Britka tak nakoniec zašla do nemocnice, kde jej diagnostikovali angínu. Musela tu stráviť niekoľko hodín na kvapkačkách. „Povedali mi, že je to naozaj vážny prípad a potvrdili, že to môže byť z klimatizácie, ktorá v hoteloch nebýva udržiavaná,“ ​​uviedla.

Aj nadchádzajúce dni boli z hľadiska liečby pre Lianu nepríjemné. „Vzhľadom na to, že som nemohla brať tabletky, museli mi dávať dvakrát denne injekcie,“ uviedla pre UNILAD.

Liana sa následne cítila lepšie a mohla začať užívať antibiotiká v tabletkách. „Angínu som už mala, ale nikdy to nebolo také hrozné. Verím, že keby sme nespali s klimatizáciou, tak by sa to nestalo. Ostatným teda odporúčam, aby si niečo podobné dvakrát rozmysleli,“ varovala.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie