fbpx

V Petržalke záchranárom ukradli záchranný čln na Veľkom Draždiaku. Žiadajú o pomoc

Na snímke záchranári a čln. Zdroj: FACEBOOK/Petržalka

Záchranárom zo Spolku ochrancov vôd Octopus, ktorí aj toto leto dohliadajú na bezpečnosť návštevníkov Veľkého Draždiaka v bratislavskej Petržalke, niekto ukradol záchranný čln. Informuje o tom mestská časť na sociálnej sieti.

Na mestskú alebo štátnu políciu sa môžu podľa samosprávy obrátiť tí, ktorí išli v nedeľu (28. 7.) vo večerných až nočných hodinách okolo Veľkého Draždiaka a videli podozrivo správajúcu sa osobu či skupinu ľudí.

„Presne tak, dnes ráno našich kamarátov na brehoch petržalského mora čakalo nepríjemné prekvapenie. Po príchode do svojho rajóna zistili, že ich záchranný čln v hodnote 1000 eur niekto nehanebne ukradol,“ píše mestská časť Petržalka v príspevku na sociálnej sieti.

„Rovnako tak, ak natrafíte na niektorom z predajných webových portálov na nezvyčajný predaj tohto výrobku,“ vyzýva samospráva.

Záchranná služba dohliada každé leto denne na návštevníkov Veľkého Draždiaka, a to až do začiatku septembra. Stanovisko záchranárov je tradične po ľavej strane bufetu Barracuda a zároveň bližšie smerom k nemocnici.

Okrem momentálne ukradnutého člna majú k dispozícii tiež paddleboard, automatický defibrilátor, kyslíkový prístroj či potápačský výstroj.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie