Žena sadla za volant po požití alkoholu: Policajti NEVERILI vlastným očiam

Auto riadené opitou vodičkou, Ilustračný obrázok. Zdroj: Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj, topspeed.sk

Občan informoval políciu, že žena sadla za volant po tom, čo pila alkohol. Podľa sociálnej sieti polície našťastie ďaleko nezašla. 

 

Policajti Obvodného oddelenia policajného zboru Gatary boli vyslaní do rekreačnej oblasti Rudava, kde sa mala nachádzať žena za volantom pod vplyvom alkoholu.

 

 

 

Podľa opisu našli nahlásené vozidlo a zastavili ho neďaleko križovatky Malé Leváre – Gajary. „Už z nezrozumiteľnej a nesúvislej komunikácie s vodičkou bolo zrejmé, že požívala alkoholické nápoje. Po stotožnení a poučení bola podrobená dychovej skúške s pozitívnym výsledkom 3,33 promile. Opakovaná dychová skúška mala stúpajúcu tendenciu a jej výsledok bol 3,35 promile,“ uvádza polícia.

 

Následne bola 42-ročná žena prevezená na policajné oddelenie, kde poverený príslušník policajného zboru vzniesol obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. 6ena bola umiestnená do cely policajného zaistenia, kde čakala na súdne pojednávanie, ktoré rozhodlo o jej konaní.

 

Polícia upozorňuje vodičov, aby nesadali za volant pod vplyvom alkoholu. Ohrozujú tým nielen seba, ale aj ostatných účastníkov cestnej premávky.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie