„Je to extrémny o**b.“ Rytmus sa poriadne rozohnil a po konšpiráciách ruší koncert v Bardejove

Raper Rytmus sa mal onedlho objaviť na pódiu v rámci Bardejovského jarmoku. Vo štvrtok však na sociálnej sieti oznámil, že svoj koncert ruší a na podujatí nevystúpi. Foto: IG/rytmusking

Raper Rytmus sa mal onedlho objaviť na pódiu v rámci Bardejovského jarmoku. Vo štvrtok však na sociálnej sieti oznámil, že svoj koncert ruší a na podujatí nevystúpi.

Rytmus vysvetľuje, že agentúra Agency Šamír podala objednávku na jeho koncert už vo februári 2024, ešte pred prezidentskými voľbami, informuje Startitup. Túto informáciu dal na vedomie verejnosti, pretože na internete sa šírili fámy, že jeho podpora Petra Pellegriniho vo voľbách mu teraz prináša benefity v Bardejove. Rytmus tieto obvinenia odmieta a objasňuje situáciu.

„Následne sme podpísali zmluvu za vystúpenie za dohodnutú sumu 8 000 eur + DPH. Následne podľa všetkého táto agentúra alebo niekto z ľudí, ktorí s tým robili, predali môj koncert ďalej sponzorovi za 13 200 eur, neviem si predstaviť, ako inak sa táto suma dostala do nejakej zmluvy, ale nebol to môj dohodnutý honorár. Považujem to za nehoráznosť a extrémny o**b,“ informuje slovenský raper na svojom profile.

Rytmus dôrazne upozorňuje, že nechce, aby na jeho koncerte dochádzalo k okrádaniu ľudí a obyvateľov mesta, ktorí sú platcami daní. Nemal vedomosť o tom, že sa jeho vystúpenie má predať ďalej. „Odmietam byť súčasťou takýchto hier a konšpiračných teórií o Tipose a Pellegrinim, celé je to výmysel,“ uvádza ďalej raper.

Rytmus uviedol, že od spoločnosti Tipos za svoje vystúpenie nedostal ani euro. Dohodnutý honorár za koncert vracia. „Mám ešte odkaz pre mojich fanúšikov, ktorí sa na mňa tešili a rovnako tak ako ja, sú v tom nevinne: Do Bardejova rád prídem, len sa ozvite priamo môjmu managerovi. Budete to mať lacnejšie, než tento ojeb od človeka, ktorý má toho podľa mojich informácií na konte už viac,“ napísal na záver.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie