FOTO: V obci Kostolné Kračany hasiči likvidujú požiar uskladnených kartónov (aktualizované)

Na snímke hasič pri likvidácií požiaru. Zdroj: FACEBOOK/Hasičský a záchranný zbor

Hasiči aktuálne likvidujú väčší požiar uskladnených kartónov v areáli súkromnej spoločnosti v obci Kostolné Kračany v okrese Dunajská Streda. Hlásené nie sú žiadne zranenia. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Lena Košťálová.

  • AKTUALIZOVANÉ: 17.07.2024 o 16:10

Za súčasného hasenia prebieha i ochladzovanie vnútorných priestorov s cieľom zamedzenia rozšírenia požiaru. „Na mieste zasahujú hasičské jednotky z Dunajskej Stredy, Šamorína, Veľkého Medera, Trnavy, Galanty, Petržalky a Nitry,“ priblížila s tým, že na likvidácii požiaru sa podieľajú aj dobrovoľní hasiči.

„Veliteľom zásahu bol zriadený riadiaci štáb, ktorý zabezpečuje nasadenie síl a prostriedkov na mieste udalosti a poskytuje podporu zásahu,“ priblížili hasiči.

Celkovo je nasadených 45 príslušníkov HaZZ s 21 kusmi techniky a 55 členov dobrovoľných hasičov so 17 kusmi techniky. Situáciu prišiel preveriť na miesto udalosti aj prezident HaZZ Adrián Mifkovič.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie