VIDEO: Po pár drinkoch zaspal na nafukovačke. Muža dlhé hodiny unášali vlny

7. júla smerovala rybárska loď do prístavu v Taiwane. Vo vode zbadali niečo zvláštne niekoľko kilometrov od pobrežia. Keď sa loď priblížila k podivnému predmetu, ukázalo sa, že ide o muža, ktorý sa plavil na farebnej nafukovačke, akú deti používajú na pláži. Foto: X/@nexta_tv

Niekoľko hodín si „užíval“ plavbu na šírom mori na nafukovačke. Nešťastníka zachránila rybárska loď viac kilometrov od pobrežia.

7. júla smerovala rybárska loď do prístavu v Taiwane. Vo vode zbadali niečo zvláštne niekoľko kilometrov od pobrežia. Keď sa loď priblížila k podivnému predmetu, ukázalo sa, že ide o muža, ktorý sa plavil na farebnej nafukovačke, akú deti používajú na pláži, píše portál Odditycentral.

58-ročný Hong Nan sa môže považovať za šťastného, ​​že je nažive. V klipe, ktorý sa odvtedy stal virálnym, mu posádka hodí záchranný kruh, a potom ho vtiahne do člna. Po príchode do prístavu mu zavolali záchrannú službu. Hoci bol 58-ročný muž viditeľne slabý a dehydrovaný, vyzeral v dobrom zdravotnom stave, čo bolo trochu prekvapujúce vzhľadom na to, že 19 hodín ho unášali vlny mora.

Hong Nan povedal svojim záchrancom, že sa ocitol v bizarnej situácii po tom, ako sa po horúcom dni v práci šiel ochladiť do mora s nafukovačkou. Predtým si však dal pár drinkov a húpanie mora ho údajne pri relaxovaní uspalo. Spomína si, ako 6. júla okolo 6. alebo 7. hodiny večer išiel do vody, len aby sa o niekoľko hodín neskôr zobudil na otvorenom mori, ďaleko od brehu.

Taiwanec tvrdí, že sa pokúsil kričať o pomoc, ale bol príliš ďaleko v mori, aby ho niekto počul, a tak sa celú noc a ďalší deň len tak unášal na svojom plávacom kruhu, až kým ho nezbadala rybárska loď o deň neskôr popoludn.

„Na mieste nemal pacient žiadnu zjavnú traumu a jeho vitálne funkcie boli stabilné,“ uviedol Xu Minglong z hasičského zboru v Novom Tchaj-peji. „Požiadal nás však o vodu, tak sme ho najprv rehydratovali a kolegovia mu urobili aj život zachraňujúce opatrenia. Jeho životné funkcie boli stabilné, takže sme ho nechali odísť z pohotovosti samého.“

Hong Nanov príbeh sa pred pár dňami stal virálnym, pričom väčšina čitateľov vyhlásila, že mu závidia jeho neuveriteľné šťastie. Mohol sa unášať na otvorených vodách celé dni bez toho, aby ho niekto zbadal, keďže musel stráviť noc na svojej farebnej nafukovačke.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie