Spoveď Rytmusa o desivej havárii: Od smrti ho delila chvíľa. Videl som všade dym, priznal

Raper Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič. Zdroj: Instagram/rytmusking

Nočnou morou si prešiel Patrik Vrbovský alias rapper Rytmus. Slovenský hudobník pri ceste z koncertu v Česku zažil obrovský šok, keď jedno z jeho luxusných áut, v ktorom bežne vozil aj syna Samuela, začalo z ničoho nič horieť. Pohotová reakcia najskôr zachránila rapperovi život. Nepríjemnú skúsenosť tajil takmer pol roka, až teraz sa zveril na svojich sociálnych sieťach.

Ako sme ťa už informovali v článku na istream.sk, rapper sa vracal z vystúpenia v Česku už v ranných hodinách.

„Došlo k tomu 2. februára, len dva dni pred mojím veľkým koncertom na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. Z auta zostal obhorený vrak,“ prezradil webu Nový Čas.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa @rytmusking

Luxusné vozidlo, ktoré trojčlenná rodina pravidelne využívala, začal náhle horieť. V tej chvíli išiel Rytmus medzi kamiónmi a inými vozidlami.

„Vďaka svojej duchaprítomnosti nikoho vrátane seba neohrozil. Mal doslova pár sekúnd na to, aby došiel na voľnobeh ku krajnici a tam auto odstavil,“ oznámila webu Jasmina Alagič, ktorá doma po rýchlom telefonáte trnula hrôzou.

Vozidlo si hudobník zakúpil iba tri mesiace pred osudovou nocou.

„Užívali sme si ho len pár týždňov. Bol to absolútny šok, pretože niečo také by ste za volantom nečakali, nieto ešte u úplne nového auta. V živote som o takejto situácii nepočul, ale vďakabohu za moje skúsenosti a najazdené kilometre,“ vyjadril vďačnosť.

Popísal tiež, že sa mu dym z plameňov ihneď dostal do auta.

„Jediné, čo som počul, bolo praskanie plastov a gumy. Všade som videl oheň,“ uviedol a poďakoval tam „hore“ nielen za to, že z nehody vyviazol živý a zdravý, ale že v tom čase nesedela vo vozidle jeho žena s malým synom.

 

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie