Majiteľa zrúteného stanu na POHODE čaká VÝSLUCH na polícii

Na snímke spadnutý stan SLSP arény po zrušení 27. ročníka festivalu Pohoda v Trenčíne v sobotu 13. júla 2024. Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Do areálu trenčianskeho letiska, v ktorom sa konal festival Pohoda, pristavili dva veľké žeriavy. To, čo búrka nezvalila, zachytia ich ramená, aby sa experti a vyšetrovatelia mohli dostať dnu a zaistiť stopy, uvádza portál tvnoviny.sk.

Na mieste, kde sa pod náporom silného vetra na festivale Pohoda zrútil stan, sa nachádza množstvo policajtov a kriminalistov. Tí výkonávajú rozsiahlu obhliadku miesta, zaisťujú dôkazy a stopy. Na mieste by sa podľa informácií TV Markíza mal nachádzať už aj majiteľ stanu z Dánska. Na Slovensko pricestoval v noci, čaká ho aj výsluch na polícii.

Dva veľké žeriavy pristavili do areálu, ktoré v piatok večer spustošila silná búrka. To, čo zo stanu zostalo, podopierajú ramená žeriavov. Jeden už drží ľavú časť polorozpadnutej konštrukcie. Do vnútra stanu sa totiž potrebujú dostať experti a vyšetrovatelia, aby mohli zaistiť dôkazy. Na ich bezpečné pohybovanie vo vnútri objektu bolo potrebné ho najprv zastabilizovať.

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci trestného činu všeobecného ohrozenia.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie