fbpx

VIDEO: Raper Rytmus unikol smrti o vlások, na diaľnici mu zrazu vzbĺklo auto

Prominentní manželia - raper Patrik Rytmus Vrbovský a moderátorka Jasmina Alagič - majú vo vlastníctve viacero luxusných áut. Jedno z nich, v ktorom sa bežne vozí práve Jasmina s ich synom Sanelom, takmer pripravilo Rytmusa o život. Ide o Land Rover Defender. Foto: IG/rytmusking

Mal z pekla šťastie. Známy slovenský rapper Rytmus zdieľal na svojom profile na sociálnej sieti video, ako mu počas jazdy explodovalo auto a začalo horieť.

Slovenskému rapperovi Patrikovi Rytmusovi Vrbovskému a jeho manželke Jasmine Alagič viseli životy na vlásku. Ako informuje Nový čas prominentní manželia majú vo vlastníctve viacero luxusných áut. Jedno z nich, v ktorom sa bežne vozí práve Jasmina s ich synom Sanelom, takmer pripravilo Rytmusa o život.

Raper je väčšinu času na cestách, keďže koncertuje nielen po Slovensku, ale aj v susedných Čechách. Práve jedna z takýchto ciest od našich susedov sa mohla zmeniť v tragédiu.

Ešte začiatkom februára tohto roka sa vracal z koncertu v skorých ranných hodinách. Incident sa udial len dva dni predtým, ako vystúpil s Kontrafaktom na ich obrovskom koncerte na štadióne Ondreja Nepelu v Bratislave. „Stalo sa to 7. februára, len dva dni pred mojím veľkým koncertom na štadióne. Z auta zostal zhorený vrak,“ povedal Rytmus.

Luxusné auto, ktorým sa bežne vozievala Jasmina so synom, zhorelo počas pár minút. „Je pravda, že auto začalo horieť počas jazdy na diaľnici medzi kamiónmi a inými autami. Vďaka svojej duchaprítomnosti dokázal Patrik nikoho vrátane seba neohroziť. Mal doslova pár sekúnd, aby na voľnobeh odstavil auto ku krajnici, a teda nikoho neohrozil,“ povedala Novému času s hrôzou Jasmina, ktorá doma tŕpla potom, čo jej Rytmus po požiari zavolal.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie