fbpx

Vo vodnej nádrži Suchá nad Parnou skončilo auto. Našli v ňom mŕtveho rybára (aktualizované)

Na snímke polícia na mieste nešťastia. Zdroj: REPROFOTO SME.SK/IŠ

Dnes ráno našli mŕtveho rybára vo vozidle, ktoré sa nachádzalo pod hladinou vo vodnej nádrži Suchá nad Parnou pri Trnave. Polícia potvrdila informáciu, že po otvorení vozidla zistili, že sa v ňom nachádza osoba bez známok života.

Aktualizácia o 17:19: Trnavská krajská polícia neskôr na sociálnej uviedla, že vo vodnej nádrži spozoroval vozidlo člen rybárskej stráže. „Polícia vyslala na miesto udalosti hliadku, ktorá vykonala prvotné úkony. Po otvorení vozidla bolo zistené, že sa v ňom nachádza osoba bez známok života,“ dodali policajti.

Nešťastná udalosť sa odohrala v oblasti vodnej nádrže Suchá nad Parnou, kde lovia rybári. V skorých ranných hodinách si všimli, že pod vodou je auto s otvoreným kufrom, ktoré bolo celé ponorené.

Podľa portálu sme.sk rybári uviedli, že sa vo vnútri mala nachádzať jedna osoba. Na brehu sú nahodené udice bez majiteľa, pravdepodobne ide oňho.

Na mieste sú už hasiči, ktorí sa snažia vytiahnuť auto z vody pomocou navijaku. “Môžem potvrdiť, že vo vnútri auta sme objavili osobu mužského pohlavia bez známok života,” potvrdila Lenka Košťálová, hovorkyňa hasičov.

Podľa najnovších informácií sa auto nepodarilo dostať pomocou navijaku, povolať museli ťažkú techniku. Na miesto prišlo vozidlo, ktoré slúži na vyťahovanie kamiónov.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie