fbpx

Náboje miesto limonády. V automatoch na juhu USA predávajú netradičný tovar

V automatoch na juhu USA predávajú netradičný tovar. Zdroj: X/American Rounds

Zákazníci môžu v automatoch bežne kúpiť sušienky, kávu alebo napríklad limonádu. Na juhu USA teraz pribudli aj pomerne netradičné výrobky – náboje do zbraní. Niektorí ľudia nad tým možno krútia hlavou, avšak napríklad v štáte Alabama je niečo také legálne. Informuje irozhlas.cz.

S automatmi na náboje prišla firma American Rounds. Slogan spoločnosti znie: „Predaj munície, ako ste to ešte nevideli“. Táto novinka je už zákazníkom k dispozícii na niekoľkých miestach v južanských štátoch Alabama a Oklahoma. Zatiaľ sú tieto automaty na náboje do pištolí, pušiek a brokovníc umiestnené len v supermarketoch.

Grant Majors, šéf American Rounds, povedal v propagačnom videu, že s nápadom prišli samé supermarkety. Poznajú vraj svojich zákazníkov a napríklad v Pell City v Alabame, kde firma nainštalovala svoj prvý automat, chodia údajne do miestneho obchodu Fresh Value nakupovať aj lovci.

Niektorí obyvatelia sa pýtali, či je niečo také vôbec legálne. Ako napísal server Tuscaloosa Thread, v alabamskej Tuscaloose kvôli tomu ľudia volali tamojšiemu radnému, ktorý si myslel, že náboje predávané v automate sú vtip. Avšak nebol a legálne to v Alabame je.

Aj napriek tomu automat v Tuscaloose už z predajne zmizol, informoval Tuscaloosa Thread. Podľa obchodu  Fresh Value bol dôvodom malý počet predajov tovaru.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie