fbpx

Muž, ktorý zastrelil tri ženy kušou, slúžil v armáde. Jeho brat je odsúdený vrah

Kyle Clifford (vľavo) a jeho brat Bradley Clifford (vpravo). Zdroj: X/The Telegraph

Podozrivý Kyle Clifford, ktorého britskí policajti zatkli po tom, čo zrejme v utorok kušou ​​zastrelil spútanú 61-ročnú matku a jej dve dcéry vo veku 25 a 28 rokov, predtým slúžil v britskej armáde. Jeho brat Bradley je pritom odsúdený vrah a momentálne si odpykáva doživotný trest, informovali vo štvrtok britské médiá.

„Clifford vstúpil do armády v roku 2019 a bol som s ním na základnom výcviku. Keď vstúpil do armády, bol na svoj vek nevyzretý a ľahko vybuchol. Mal problémy pochopiť základné vojenské koncepty, ale nakoniec sa mu podarilo výcvik absolvovať,“ povedal jeden z jeho bývalých kolegov z armády denníka The Sun.

Muž, ktorý je teraz podozrivý z trojnásobnej vraždy, zotrval pri armáde ďalšie tri roky, ale kvôli problémom s disciplínou nakoniec odišiel.

Potom sa pretĺkal po rôznych zle platených zamestnaniach, okrem iného pracoval ako súkromná ostraha.

Starší brat Kylea Clifforda si teraz odpykáva doživotný trest za vraždu motocyklistu, ktorý mu poškodil auto.

Vtedy dvadsaťtriročný Bradley Clifford prenasledoval a úmyselne zrazil dvoch mladíkov vo veku 18 a 19 rokov, mladšieho z nich potom ubil, keď ťažko ranený ležal na zemi.

Mstil sa tak zrejme za to, že dvojica mu pri predchádzajúcej hádke pred barom hodila na automobil fľašu, podotkol denník The Daily Telegraph.

Obete trojnásobnej vraždy, ktorá sa v utorok večer odohrala v meste Bushey na severozápadnom okraji Londýna, sú manželka a dcéry športového komentátora britskej stanice BBC Johna Hunta, ktorý po príchode našiel svojich najbližších ťažko ranených a záchranári už im nedokázali pomôcť. O udalosti sme ťa informovali aj v článku na istream.sk.

Kyle Clifford bol podľa britských médií bývalým priateľom jedného zo zavraždených dievčat, pár sa ale nedávno rozišiel.

Podozrivého policajti chytili v stredu večer v neďalekom meste Enfield. Hoci strážcovia zákona nevypálili jediný výstrel, muž bol nájdený zranený a bol prevezený do nemocnice, informovali britské médiá.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie