fbpx

Výherca si prišiel prevziať rozprávkový jackpot expresne rýchlo. Povedal, že s tipovaním asi skončil

Výherca si prevzal svoju výhru. Zdroj: FB/Tipos, Freepik

Slovensko aktuálne zažíva vysoké teploty a leto je v plnom prúde. Avšak na západnom Slovensku bolo včera ešte teplejšie, keď sa jednému šťastlivcovi podarilo vyhrať fantastických 7 miliónov eur v číselnej lotérii EUROMILIÓNY. Tento neuveriteľný úspech sa zapísal do histórie ako momentálne siedma najvyššia výhra v číselných lotériách TIPOS. Informuje CNN Prima News.

Na tikete hráč vyplnil šesť hracích polí a zvolil si aj účasť v doplnkovej hre Euromilióny Joker. Obsluhe zaplatil 9,50 eura. Vyžrebované boli čísla: 3, 11, 19, 22, 23, 28 a 29 a powerballové číslo 6.

Práve tie mal v jednom zo svojich šiestich tipov. Od žrebovania neprešlo ani 24 hodín a šťastlivec zo Záhoria sa prihlásil v centrále Tiposu. Informuje portál tvnoviny.sk.

„Pravá radosť prepukla až po overení tiketu a pre výhercu sa začalo pravdepodobne najkrajšie leto v jeho živote,“ uvádza stávková agentúra.

V tipovaní si chce dať prestávku

Šťastný výherca skúšal bojovať v hre Euromilióny už tri roky. Rok 2024 sa mu stal osudným a stal sa z neho multimilionár.  Výherné čísla si vybral na základe intuície. Ako naloží s výhrou, zatiaľ nevie.

„Priznal, že po prvotnom šoku nemohol uveriť tomu, že sa mu podarilo vyhrať tak obrovský jackpot. Aj keď sa už k svojej výhre prihlásil, stále nevie, ako s ňou naloží. Chce sa rozhodovať postupne a rozvážne,“ píše Tipos.

Šťastlivec povedal, že si v tipovaní plánuje dať teraz prestávku.

„Výhercovi bola suma 7 069 930 eur vyplatená prevodom na jeho bankový účet v celej výške. Výhry v číselných lotériách od TIPOSu sú totiž oslobodené od akýchkoľvek daní. Čerstvému milionárovi ešte raz srdečne gratulujeme a želáme, aby si výhru užil v zdraví,“ uviedol Peter Deďo, predseda predstavenstva a generálny riaditeľ národnej lotériovej spoločnosti TIPOS.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie