fbpx

Medzi Sninou a Zemplínskymi Hámrami došlo k čelnej zrážke dvoch áut. Cesta je neprejazdná (aktualizované)

Na snímke záchranári na mieste nehody. Zdroj: FACEBOOK/Polícia SR - Prešovský kraj

Cesta zo Sniny do obce Zemplínske Hámre je práve teraz neprejazdná pre dopravnú nehodu. Polícia na sociálnej sieti informuje, že došlo k čelnej zrážke dvoch áut. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Dychová skúška jedného z vodičov dosiahla hodnotu takmer 2,6 promile.

Aktualizácia o 14:29: V druhom aute boli okrem vodiča aj dvaja spolujazdci. Pri dopravnej nehode došlo k zraneniam, ktoré si vyžiadali transport osôb do nemocnice.

Cesta je v mieste nehody stále neprejazdná. „Pokiaľ v krátkom čase plánujete prechádzať týmto úsekom, odporúčame zmeniť trasu, prípadne využiť obchádzku, ktorá je vedená po ceste cez Zemplínske Hámre smerom na Belú nad Cirochou,“ doplnili policajti.

Obchádzka je vedená po ceste cez Zemplínske Hámre smerom na Belú nad Cirochou.

„Pri nehode došlo k zraneniam jej účastníkov, ktorých rozsah zatiaľ nie je známy,“ doplnili s tým, že v úseku je potrebné zvýšiť pozornosť a riadiť sa pokynmi polície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie