fbpx

Zomrel priateľ mimozemšťana Alfa. Herec zaspal v rozpálenom aute

Na snímke Benji Gregory. Zdroj: X/Mauricio Orellana, La Cosa

Vo veku 46 rokov zomrel herec Benji Gregory. Televízni diváci ho poznali ako Briana z populárneho sitcomu Alf z 90. rokov.

Gregoryho smrť potvrdila americkým médiám jeho sestra Rebecca. Dodala, že Gregory čelil depresii, bipolárnej poruche alebo poruchám spánku, píše portál idnes.cz.

Herca našli 13. júna bez známok života v jeho aute na parkovisku pobočky Chase v americkom štáte Arizona. Vedľa neho zomrel jeho pes Hans. Presné príčiny smrti nie sú známe. Jednou z verzií smrti je, že zaspal v horúcom aute.

Polícia uviedla pre The U.S. Sun, že okolnosti okolo Gregoryho smrti sú stále predmetom vyšetrovania. Jeho blízki sa však domnievajú, že deň pred smrťou, 12. júna, išiel do banky uložiť zostatkové šeky a zaspal vo svojom aute a následne zomrel na úpal.

Gregory mal len osem rokov, keď sa preslávil v seriáli o mimozemšťanoch Alf, kde hral syna Briana v rodine Tannerovcov. Sitkom sa vysielal v rokoch 1986 až 1990.

Neskôr sa ďalšie herecké úspechy nedostavili. Zahral si ešte niekoľko vedľajších úloh vo filmoch Fantastický Max, A-Team, TJ Hooker a Twilight. V roku 2003 vstúpil do amerického námorníctva a o tri roky neskôr sa oženil.

Trpel psychickými problémami

Rebecca pre TMZ povedala, že jej brat trpel depresiou, bipolárnou poruchou a poruchou spánku. Pre portál zároveň dodala, že rodina smúti za veľkou stratou a oceňuje myšlienky a milé slová všetkých ľudí.

Hviezda prvýkrát zverejnila na Instagrame obrázok jeho rozkošného mopslíka v marci 2021. Na obrázku je detail jeho tváre s popisom „Hans“.

Gregory naposledy zverejnil obrázok chodníka s popisom: „Prial by som si, aby môj pes, Hans, už vyrástol z tejto fázy ,značkovania‘.“ Obrázok bol zverejnený 10. apríla, ale fanúšikom, ktorí držali krok s hercovým životom, bolo divné, že odvtedy nič nepridal. potom.

 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

 

Príspevok, ktorý zdieľa Classictv (@classictvseries)

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie