fbpx

FOTO: Polícia pátra po mužovi, ktorý nenápadne vykráčal s tabletom z predajne bez platenia

Muž na fotografii si v predajni vyhliadol tablet, ktorý sa mu zapáčil, no namiesto toho, aby si ho kúpil ako bežný zákazník, vykráčal z predajne. Zabudol však zaplatiť. Foto: FB/Polícia Bratislavský kraj, Unsplash

V predajni si vyhliadol tablet, ktorý sa mu zapáčil, no namiesto toho, aby si ho kúpil ako bežný zákazník, vykráčal z predajne. Zabudol však zaplatiť. 

Polícia bratislavského kraja sa na sociálnej sieti obrátila na verejnosť so žiadosťou o pomoc, v súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže. Osoba na fotografiách by mohla svojimi informáciami prispieť k objasneniu skutku.

Došlo k nemu ešte 30. júna, v čase medzi 14:18 až 14:25 h. v jednom z bratislavských obchodných centier na Pribinovej ulici.

Podľa doposiaľ zistených informácií „neznámy páchateľ odcudzil bez zjavného násilia vystavený tablet, zabalený v originál balení tak, že nezisteným predmetom prekonal uzamykací mechanizmus presklenej vitríny. Uvedeným konaním spôsobil škodu v celkovej výške 1.549 eur,“ píše polícia.

Ak máš akékoľvek informácie k totožnosti muža na fotografiách, k jeho súčasnému pohybu alebo pobytu, oznám ich na bezplatnom čísle 158, osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení prípadne formou súkromnej správy na FB profile polície.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie