fbpx

Festival pohoda prišiel na poslednú chvíľu o headlinera. Ktorá kapela nevystúpi?

Queens of the Stone Age žiaľ na Pohode 2024 nevystúpia. Zdroj: FB/Festival Pohoda, Queens of the Stone Age

Pohoda je umelecký festival na ktorom sa alternatíva, indie, elektronika, world music a punk stretávajú s klasikou; spolu s literatúrou, tancom, vizuálnym umením, filmom a divadlom.

Festival začína už vo štvrtok (11.7). Na poslednú chvíľu prišiel ale o jedného z headlinerov. Informuje portál tvnoviny.sk.

Kapela Queens of the Stone Age zrušila všetky koncerty, ktoré mala odohrať počas júla.

Organizátori tak musia veľmi rýchlo nájsť náhradu.

Dôvodom nevystúpenia kapely na Slovensku je zdravotný stav. Ten sa týka frontmana kapely Josha Hommea.

„Queens of the Stone Age s poľutovaním oznamuje, že Josh Homme sa musí okamžite vrátiť do Spojených štátov na urgentnú operáciu,“ uviedla kapela vo vyhlásení.

 

 

Organizátori tak musia byť pripravení aj na  takéto prípady.

Musia nájsť za headlinera náhradu. Šéf celého festivalu Michal Kaščák pre Denník N povedal, že organizátor má dve možnosti.

„Buď sa v určitej miere upraví hotový program, alebo začnete okamžite zháňať adekvátnu náhradu. My sa zatiaľ snažíme nájsť niekoho, kto by obstál v pôvodnom slote pre Queens of the Stone Age. Využívame všetky svoje kontakty a riešime to naprieč agentúrnym svetom,“ priblížil Kaščák.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie