fbpx

Adela a jej VZŤAH so svokrou: TAKTO vychádza so šéfkou evanjelickej cirkvi

Adela na fotkách s manželom Viktorom a synčekom. Zdroj: Instagram/Trochu inak s Adelou

Najznámejšia slovenská moderátorka Adela Vinczeová si svoje súkromie spolu s manželom Viktorom Vinczem starostlivo strážia, obzvlášť po tom, čo si nedávno adoptovali synčeka. Adela teraz pre portál čas.sk prezradila, ako vychádza so svojou svokrou, ktorá stojí na čele evanjelickej cirkvi.

Adela Vinczeová už roky patrí medzi najžiadanejšie slovenské televízne osobnosti. Porotkyňa zo šou Let’s Dance bola nedávno hosťom v podcaste God Bless, kde sa rozrozprávala o svojom vzťahu so svokrou, Renátou Vinczeovou, ktorá je prvou dámou vo vedení evanjelickej cirkvi na Slovensku.

„Moji obaja rodičia sú z katolíckych rodín, ale aj z takej tej štandardnej vrstvy, kde sa chodilo do kostola z takého zvyku. Bola to ich verzia viery. To sa tým na mojich rodičov nenalepilo, keďže sú už tá generácia, ktorá by potrebovala nejakú väčšiu hĺbku alebo vysvetlenie…,“ uviedla Adela ktorá prezradila, že jej sestru síce dali pokrstiť, no pri Adele samotnej nechali rozhodnutie na nej. „Takže moju sestru dali pokrstiť, ale mňa už nie a povedali si, že bude na mne, ako sa rozhodnem, a myslím, že je to fér. Keď to oni v sebe nemali hlboko zakorenené, tak prečo na mňa prenášať nejaký systém,” prezradila Adela v epizóde podcastu God Bless.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie