fbpx

FOTO: Čelná zrážka áut v Maďarsku: Dvaja Slováci zomreli. Štyri osoby sa zranili, zasahovali 2 vrtuľníky

Snímka z miesta tragickej dopravnej nehody v Maďarsku. Zdroj: FACEBOOK/Sajómente(Olvasói fotók, BalesetInfo Facebook Csoport)

Dvaja Slováci zomreli pri čelnej zrážke vozidiel na ceste medzi obcou Dubičany a mestom Putnok v Maďarsku. Potvrdilo to ministerstvo zahraničných vecí.

Ku tragickej nehode došlo ešte 30. júna na ceste približne pol hodiny po odstránení dôsledkov predchádzajúcej nehody. Na mieste sa čelne zrazili Mercedes a Audi, ktoré malo slovenskú poznávaciu značku. Vozidlo Audi sa po náraze 3-krát prevrátilo a napokon zastavilo na kolesách.

V Audi sedeli štyria ľudia. Dvaja zomreli na mieste, dvaja sa ťažko zranili. Pre ranených cestujúcich vyslali aj dva záchranárske vrtuľníky.

V druhom aute, v Mercedese, cestovala matka so 4-ročnou dcérou, našťastie, neboli vážne zranené. “Nehodu mal spôsobiť vodič čierneho Audi, keď po zákrute prešiel do protismeru a narazil do šedého Mercedesu,“ informoval portál rtl.hu.

Smrť Slovákov potvrdilo aj Ministerstvo zahraničných vecí a európskych záležitostí Slovenskej republiky. V prípade potreby rodine poskytnú potrebnú pomoc.

“Rezort diplomacie bol informovaný o úmrtí dvoch občanov SR v dôsledku dopravnej nehody v Maďarsku. Veľvyslanectvo SR v Budapešti bolo v kontakte s príslušnými policajnými orgánmi, rovnako boli informovaní príbuzní obeti. Veľvyslanectvo je pripravené v prípade potreby poskytnúť potrebnú asistenciu,” uviedli pre portál Regióny.sk.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie