Bodis bol odvolaný z funkcie generálneho riaditeľa

Martin Bodis. Zdroj: TASR/Jaub Kotian

Martin Bodis bol v utorok odvolaný z funkcie generálneho riaditeľa Národného inštitútu vzdelávania a mládeže (NIVaM). Informoval o tom na sociálnej sieti. Do funkcie bol v marci tohto roka vymenovaný ministrom školstva, výskumu, vývoja a mládeže Tomášom Druckerom (Hlas-SD).

„Snažil som sa pracovať podľa najlepšieho svedomia a vedomia. Ďakujem mojim spolupracovníkom, ďakujem za mnohé krásne vzťahy, ďakujem všetkým partnerom, ďakujem za mnohé naštartované veci, ďakujem za podporu,“ uviedol Bodis.

NIVaM je priamo riadenou organizáciou ministerstva školstva.

Realizuje činnosti, ako napríklad vzdelávanie a poradenstvo pedagogických a odborných zamestnancov, metodické usmerňovanie škôl a školských zariadení a aplikovaný pedagogický výskum. Zastrešuje aj organizovanie predmetových olympiád a súťaží na národnej úrovni, pripravuje testovanie na školách či realizuje neformálne vzdelávanie mládeže a pracovníkov s mládežou.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie