fbpx

FAUX PAS hudobnej LEGENDY! V obchode sa VYMOČIL na zem

Elton John spolu s manželom Davidom Furnishom (vľavo) vychovávajú spolu synov Zacharyho a Elijaha. Zdroj: Instagram/Elton John

Toto sa tak často nevidí. Spevák Elton John miluje Azúrové pobrežie vo Francúzsku a často tu trávi dovolenku aj so svojou rodinou. Počas svojej poslednej návštevy tohto raja so svojimi synmi zašli aj do obchodu Sugarkikz v Nice. To, čo sa stalo priamo v obchode, však nečakal nikto.

Ako píše čas.sk, počas návštevy obchodu Sugarkikz v Nice s 13-ročným Zacharym a 11-ročným Elijahom začal hudobný mág pociťovať obrovskú potrebu močiť. V okolí však nikde neboli verejné toalety, preto zasiahol jeden zo spevákových ochrankárov, podal mu plastovú fľašu, do ktorej sa britská hudobník vymočil priamo v obchode.

Majiteľ butiku Sugarkikz Ryan Sukkar pre magazín TMZ potvrdil, že Elton skutočne oslovil svojho ochrankára a požiadal ho o fľašu.Keď si hudobník uvedomil, že tu nie je toaleta, urobil niekoľko krokov od ostatných nakupujúcich a začal si do nádoby uľavovať. „Vymočil sa aj na podlahu a požiadal svojho ochrankára o uterák, aby mohol neporiadok upratať. Bol som šokovaný a frustrovaný jeho správaním,“ povedal Sukkar pre portál TMZ.

Majiteľ butiku pre portál priznal aj, že netušil, kto je Elton John, keď prišiel do jeho butiku s obuvou. Keď sa Sukkar Eltona spýtal, čím sa živí, spevák jednoducho odvetil: „Som Elton John.“ Nakoniec pre synov kúpil dva páry topánok a nezabudol ani zapózovať fotografom z portálu TMZ.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie