fbpx

Otec vystúpil z autobusu a už ho nebolo. Zostali po ňom dve deti

Na snímke pátranie po nezvestnom mužovi. Zdroj: FACEBOOK/Pohotovostný pátrací tím

46-ročný Mário zmizol zo dňa na deň bez stopy ešte začiatkom apríla tohto roku. Odvtedy sa po ňom akoby zľahla zem. Čo je však najhoršie, zanechal tu okrem svojej manželky Margaréty aj svoje dve deti.

Naposledy ho videla jeho vlastná manželka Margaréta (43) 9. apríla, kedy vystúpil na ceste do práce z autobusu na jednom z banskobystrických sídlisk. Do práce však už nedorazil, píše portál 1.pluska.sk.

“Chodievali sme autom, no v to ráno mi manžel povedal, že sa nám pokazilo a pôjdeme autobusom. Nevenovala som tomu pozornosť, tak sme išli. On vystúpil na Mýte v Banskej Bystrici, ja som pokračovala na konečnú zastávku,” povedala pre portál Margaréta. To však ani len netušila, že ho vidí poslednýkrát.

“Vravela som si, že sa mu asi len vybil mobil. Prišla som domov, čakali sme na neho, ale on neprichádzal. Zavolala som jeho dobrému kamarátovi a ten mi povedal, že mu Mário ráno napísal SMS v znení, že je od včera večera v nemocnici so žlčníkom. Do práce v ten deň vôbec neprišiel,” pokračovala.

Vtedy už vedela, že niečo nie je v poriadku, preto ešte v ten večer obtelefonovala nemocnicu v Banskej Bystrici a nahlásila to polícii, ktorá nasledujúce ráno vyhlásila pátranie. Počas neho sa zistilo, že Máriova posledná stopa končila pri zimnom štadióne. Pátrači sa spoločne s rodinou zamerali aj na oblasti kde Mário chodil najčastejšie. Dodnes však bez výsledku.

Rodina si náhle zmiznutie milujúceho otca a manžela nevie vysvetliť. Podľa slov manželky však za tým môže byť psychické vyhorenie v práci, v ktorej bol údajne nešťastný či dlhodobé zdravotné problémy.

(Článok pokračuje na ďalšej strane)

1 2
Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie