fbpx

Vodič kamióna skončil vo výklade. Údajne dostal epileptický záchvat

Vodič kamióna skončil vo výklade. Zdroj: Reprofoto/noviny.sk

Vodič kamióna preletel cez frekventovanú Vajnorskú ulicu a skončil vo výklade, informuje portál noviny.sk. Počas tohto manévru narazil pri tom aj do jedného auta. Našťastie sa nikto v tom čase na ceste ani na chodníku nenachádzal. Vodič však na mieste zomrel.

Kamionistovi prišlo za volantom nevoľno. Narazil do jedného auta a následne cez frekventovanú 4-prúdovku prešiel až na druhú stranu cesty, kde narazil do budovy. Kamionista stál pôvodne na semafore a smeroval do centra.

Keď naskočila zelená, malo mu prísť nevoľno a z pravého pruhu začal prechádzať neuvedomele do ľavého. V tom čase tam však bolo auto, do ktorého vrazil.

„Začal sa na mňa tlačiť a potom rovno išiel. Normálne sa rozbehol na križovatke a potom no ten epileptický záchvat dostal a nabúral,“ povedala vodička.

Kamión zastavil až výklad obchodu

Kamión prešiel cez stredový ostrovček, prešiel v protismere a vyšiel nakoniec na chodník, kde prerazil zátarasy a zastavil ho až výklad obchodného priestoru. Našťastie sa nikto nezranil z okoloidúcich.

„Toto je katastrofa. Keby išli ľudia náhodou, tak je koniec. Hrozné niečo,“ povedal okoloidúci. „Tu sú kancelárie, tam je showroom. Prídete sem a máte kamión v showroome. Našťastie sú dovolenky a nikto tam nebol, odpovedal zástupca majiteľa showroomu.

Staršieho muža zo zdemolovanej kabíny vyťahovali hasiči. Po príchode hasičskej jednotky vyprostili vodiča za asistencie ZZS. Bol naložený do vozidla, kde mu poskytli predlekársku aj lekársku pomoc. Aj napriek snahe záchranárov však zomrel.

„Dúfala som, že to prežije. Bola som sa pýtať a nezvládol to,“ hovorí vodička. Škody teraz rátajú aj v showroome, v ktorom skončil kamión.

Ďakujeme, že nás čítate.

Ak máte zaujímavé nápady na témy, o ktorých by sme mohli písať alebo ste našli v článku chyby, neváhajte nás kontaktovať na [javascript protected email address]

Ficova IV. vláda
Zo zahraničia
Z domova
Kultúra a showbiznis
Ekonomika a biznis
Šport
TV Spark
Najčítanejšie